Vine sau nu vara?

Vine sau nu vara?

Vesti noi de la meteorologi.

Meteorologii ANM au emis o prognoză meteo, valabilă până la finalul săptămânii viitoare, pentru fiecare regiune în parte. 
Veștile sunt și bune, și rele! Meteorologii spun că, în următoarele două săptămâni, va avea loc o încălzire accentuată a vremii, cu valori termice de până la 32 - 34 de grade, în unele regiuni. Din păcate, însă, în intervalul menționat, fenomenul de instabilitate atmosferică va continua să se manifeste aproape zilnic, potrivit estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, publicate luni.

Astfel, în Transilvania, vremea va intra într-un proces de încălzire treptată în prima săptămână, astfel că, la începutul acesteia, media maximelor termice va fi de 28 de grade, iar la final va atinge 32 de grade. În primele zile din săptămâna a doua, temperaturile maxime vor marca o scădere, apoi se vor menţine constante, în medie la valori de 27 de grade. Media temperaturilor minime se va situa, în general, între 13 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori în intervalul 15 - 18 iunie. Temporar, vor fi averse în fiecare zi, cu o probabilitate mai mare la jumătatea primei săptămâni şi, din nou, în săptămâna a doua.

Comenteaza