Rareș Bogdan: Este o graniță subțire între fermitate în aplicarea legii și abuzul prin aplicarea legii în stare de urgență

Rareș Bogdan: Este o graniță subțire între fermitate în aplicarea legii și abuzul prin aplicarea legii în stare de urgență

Europarlamentarul Rareș Bogdan atrage atenția asupra posibilelor abuzuri care pot apărea din partea oamenilor legii în perioada stării de urgență.
Liberalul susține că polițiștii trebuie să dea dovadă de fermitate și claritate, dar fără abuzuri.

”Fermitate sau ne prăbușim ca Stat. Simplu și CLAR. Fără echivoc. Vreau să văd hotărâre, dar nu abuzuri! Claritate și fermitate, însă nu depășirea limitelor din partea oamenilor legii. Bătrânica necăjită care vindea pătrunjel și lipsa orei de pe adeverință sper să fie greșeli ale unor zeloși sau imbecili. Faptul că reprezintă niște excepții nu e o scuză. Sper că deja au fost sancționati. Este o graniță subtire între femitate îân aplicarea legii și abuzul prin aplicarea legii în stare de urgență. Atenție și rațiune!!
Și încă ceva: să mai lase unii și alții textele de doi lei că românii sunt intoleranți și au o problemă doar cu o anumită etnie! Să fim serioși, NU merge cu astfel de manipulări grosolane! Oricine atacă reprezentanții forțelor de ordine sau nu îi respectă pe cetățenii din jurul său va trebui tras la răspundere! Fără complicități și protecții ale oamenilor legii pentru unii sau alții dintre cei care au încălcat legea sau se pregătesc să o încalce!
P.S. Am primit zeci de mesaje personale, telefoane și sute de mesaje pe Facebook sau Instagram despre ce naiba se întâmplă în România după valul de focare de infracțiuni din ultimele două zile. Deocamdată le-am atras atenția, respectuos și cu încredere, oamenilor din domeniu, responsabililor. Deocamdată”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de facebook.

Comenteaza