Cum s-a schimbat PSD Cluj în ultimii ani? Alexandru Cordoș: „Rezultatele devin din ce în ce mai vizibile azi”

Cum s-a schimbat PSD Cluj în ultimii ani? Alexandru Cordoș: „Rezultatele devin din ce în ce mai vizibile azi”

Liderii social-democrați clujeni s-au reunit, în weekend, la conferința organizată de PSD Gheorgheni Cluj-Napoca, unde au participat sute de membri ai partidului.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat: liderul interimar al PSD Cluj, senatorul Vasile Dîncu, Secretarul Executiv al filialei județene, Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Secară sau liderul PSD Turda, subprefectul Răzvan Ciortea.

Potrivit lui Alexandru Cordoș, în urmă cu trei ani (atunci când Cordoș a fost numit președinte interimar al filialei județene, funcție ce i-a fost atribuită lui Vasile Dîncu în primăvara acestui an - n.red.), a început un proces de reconstrucție în PSD Cluj, iar rezultatele se văd tot mai tare în ziua de astăzi.

„Ne aflăm într-o nouă etapă, în care privim cu încredere spre viitorul pe care îl construim împreună. Schimbare, încredere, motivație. Aceste principii caracterizează esența parcursului partidului Social Democrat Cluj în ultima perioadă de timp.

Cu trei ani în urmă, împreună cu distinsul profesor Vasile Dîncu, am început un proces de reconstrucție, ale cărui rezultate devin din ce în ce mai vizibile azi. Cu fiecare acțiune, cu fiecare inițiativă, suntem martorii transformării și revitalizării comunităților noastre.

«Social Democrația în comunitate. Ce ne datorăm unii altora?», a fost una dintre întrebările la care am încercat să răspundem în acest weekend, în cadrul conferinței realizate de PSD Cluj Napoca, cartierul Gheorgheni.

Această conferință nu a reprezintat un simplu eveniment, ci un exemplu al faptului că schimbarea, încrederea și motivația pot deveni realitate atunci când o comunitate se unește într-un demers comun. În acest fel, suntem în măsură să redăm cetățenilor vocea și să construim împreună un viitor mai prosper și mai incluziv.

«Schimbarea nu vine dacă așteptăm pe cineva să vină să o facă pentru noi», spunea Mahatma Gandhi. Trebuie să fim noi schimbarea pe care vrem să o vedem în lume.

Suntem mândri să vedem cum comunitatea din Gheorghieni a preluat frâiele schimbării și că devine un exemplu de determinare și implicare. Odată cu această schimbare, se deschide oportunitatea de a redefini direcția și de a construi un oraș care să reflecte aspirațiile și nevoile actuale ale cetățenilor săi.

Să ne inspirăm reciproc, să ne depășim limitele și să atingem obiectivele comune, pentru că împreună suntem forța care aduce schimbarea și prosperitatea. Felicitări echipei PSD Cluj-Napoca! Felicitări PSD Gheorgheni Cluj-Napoca!”, a transmis Cordoș.

Comenteaza