Ziua Mondială a Donatorului de sânge. Polițiștii, pompierii și jandarmii clujeni au donat sânge

Polițiștii, pompierii și jandarmii au participat marți, 14 iunie, la campania de donare de sânge organizată la Cluj cu ocazia de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

În cursul dimineții, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, alături de celelalte structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au marcat ziua de 14 iunie - Ziua mondială a Donatorului de Sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, unde a fost organizată o campanie de donare.

"Caracterizând-o drept act de normalitate în cadrul unei societăți responsabile, care prețuiește spiritul civic și altruismul, polițiștii s-au alăturat inițiativei realizate de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, alături de Instituția Prefectului Județului Cluj, Consiliul Județean Cluj, respectiv Poliția Locală Cluj-Napoca", au transmis polițiștii.

Alături de polițiști, au stat la rând pentru a dona sânge și pompieri, dar și jandarmi.

Campania de donare de sânge a fost inițiată de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Cluj, împreună cu Instituția Prefectului Județului Cluj, Consiliul Județean Cluj, respectiv Poliția Locală Cluj-Napoca.

Astăzi, 14 iunie, de Ziua Mondială a Donatorului de sânge, Centrul de Transfuzi Sanguine are program extins, până la ora 17:30.

Comenteaza