Biletele de 1 zi la Untold 2019, puse în vânzare!

Biletele de 1 zi la Untold 2019, puse în vânzare!

VEZI programul pe zile

Au fost puse în vânzare biletele de o zi la Untold 2019. Tot marți, 11 iunie 2019, a fost dezvăluit și programul parțial pe zile al festivalului de muzică clujean. 
Pentru prima zi a festivalului, adică pentru ziua de joi, prețul unui bilet este de 57 de euro plus taxe, iar pentru cea de a doua, a treia și a patra zi, adică pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, prețul este de 73 de euro plus taxe. De asemenea, sunt disponibile și bilete VIP pentru 1 zi, la prețul de 169 de euro plus taxe. Acestea se pot achiziționa de pe untold.com. "Acesta este doar primul prag de preț pentru biletele de 1 zi, urmând ca acesta să crească în perioada imediat următoare. Tot de pe untold.com se pot cumpăra și abonamentele pentru cele patru zile de festival, la prețul de 159 de euro plus taxe", transmit organizatorii Untold. 

De asemenea, fanii festivalului pot consulta și programul parțial pe zile al festivalului Untold 2019: "acesta nu este programul final și poate suferi modificări", atenționează organizatorii. 

Robbie Williams, Armin van Buuren, David Guetta, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, James Arthur, Bastille sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena principală a festivalului Untold, în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca.

Comenteaza