„Împreună pentru acasă”, specatacol caritabil la Sala de Sport din Apahida

„Împreună pentru acasă”, specatacol caritabil la Sala de Sport din Apahida

Duminică, 13 decembrie 2023, Sala de Sport din Apahida a găzduit un eveniment caritabil pus la cale de Organizația Femeilor Social-Democrate din Apahida. Scopul acestuia a fost asigurarea finanțării pentru construirea unei case în Sânnicoară pentru o mamă și fiica ei.

Evenimentul a debutat cu un spectacol muzical de colinde și melodii de sezon, capii de afiș fiind Marius Ciprian Pop și Florin Bota. Au impresionat, de asemenea, copiii de la Ansamblul Folcloric ,,Someşul Apahida”, atât prin dans, cât și prin colindele cu care au delectat asistența.

Au urmat o licitație și o tombolă, pentru care biletul de participare a fost de 30 de lei. Cel mai scump produs vândut la licitație a fost un tablou pictat de Mădălina Radu, care s-a dat cu aproape 2.000 de lei. Tot la licitație s-au vândut tricouri semnate ale echipei de fotbal Universitatea Cluj, produse de port tradițional românesc sau un voucher de două persoane la Salt Resort Cojocna.

Tombola i-a ținut pe cei prezenți în sală până la final. Peste 50 de premii și-au găsit câștigătorii în urma tragerii la sorți. Aceștia au plecat acasă cu aranjamente de Crăciun, bere artizanală din Câmpenești, sucuri naturale din Sânnicoară sau vouchere pentru produse de tradiționale de Crăciun.

“Mulțumim Primăriei comunei Apahida și companiilor care au donat cărămidă, piatră, fier beton, tabla pentru acoperiș și alte materiale de construcții pentru ridicarea casei. Cu ajutorul dumneavoastră, a celor prezenți în sală și în urma donațiilor, am reușit să adunăm suma de 21.870 lei”, scrie un comunicat al OFSD Apahida.

Primăria comunei Apahida a fost partener al acestui eveniment.

Pentru cei interesați, donații se pot face în continuare folosind datele de mai jos:

 Asociației ,,Liniștea oamenilor”, cont bancar - RO80BTRLRONCSOC610731701, cu mențiunea “Împreună pentru acasă”.

 

Comenteaza